söndag 10 juli 2011

Nao roboten plockar ett huvud-monterad kamera, sätter dina fotografiska färdigheter på skam

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/nao-robot-grabs-a-head-mounted-camera-puts-your-photographic-sk/:
Du förstår, häri ligger problemet. I korthet, Nao ser humana. Även slag. I själva verket är det bruited att han hjälpt till på några uppdrag i sin dag. Men under, är han en kallblodig talang Snatcher, och tack vare en liten knuff från en Raghudeep Gadde, kanske han bara fånga din semester på ett sätt som är bättre än ditt eget. Som historien går, detta här forskare vid International Institute of Information Technology i Hydrabad, Indien, konverterade humanoid i ganska skytten. Han spände en kamera på sin kupol och sedan programmerad att följa ett par järn-klädda fotografiska riktlinjer: regeln om tredjedelar, och det gyllene snittet. Enligt uppgift, inte Nao massor av analys innan slutgiltigt beslut fattas om hur man kan komponera och ta ett skott, och för hans nästa trick kommer han springa cirklar runt din befintliga Lightroom åtgärder. Så mycket för att finslipa ditt hantverk, va?

Nao roboten plockar ett huvud-monterad kamera, sätter dina fotografiska färdigheter på skam ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 jul 2011 17:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Raghudeep Gadde , New Scientist | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar