söndag 10 juli 2011

Curtis Boirum är robotiserade bilmärken rundstrålande drömmar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/09/curtis-boirums-robotic-car-makes-omnidirectional-dreams-come-tr/:
Låt oss inse det: Du har förmodligen aldrig träffat en halvsfärisk rundstrålande balansring hjulet som du inte gillar. Inte heller har Curtis Boirum, en grad student vid Bradley University. Nämnda susa ungen har satt samman en av de mest visuellt imponerande robotarna vi sett på ett tag, och medan själva ramen är inget att bli varma och besvärade om, rörelse kapacitet definitivt är. Hemligheten ligger i svart gummi halvklotet, som roterar likt en topp och är utrustad med servon som kan luta hela mekanismen vänster / höger / framåt / bakåt. Vad är vilda är bara hur fort dessa förändringar sker - något säger oss att hela "på en femöring" sak var född för att användas här. Chef på tidigare pausen för video bevis.

Fortsätt läsa Curtis Boirum är robotiserade bilmärken rundstrålande drömmar (video)

Curtis Boirum är robotiserade bilmärken rundstrålande drömmar (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 9 juli 2011 18:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IEEE Spectrum , GerbilGod7 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar