söndag 10 juli 2011

Weird Science upptäcker rosenröda öl glasögon

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Ett misslyckande att ångra "beklagligt sexuella situationer": Bonus Weird Science poäng för denna uppsats titel ". rosafärgade öl glasögon", som innehåller frasen Frasen kom ut ur en undersökning om dryckesvanor av studenter och deras negativa konsekvenser ", till exempel baksmälla, slagsmål, och beklagligt sexuella situationer." Om inte något riktigt allvarligt hade hänt, skrev de flesta som hade upplevt negativa konsekvenser av dem som en one-time upplevelse som var osannolikt att återkomma. Men elever som hade positiva sociala erfarenheter när man dricker mycket verkade tycka bra saker skulle hända igen nästa gång de träffar flaskan.

Kvinnor är inte fejkade det (eller åtminstone inte lika ofta som män gör): De av oss som följer internationell fotboll har också haft möjlighet att bli agerar kritiker, som utarbeta dyk och uppenbara vånda följer minsta av detaljer. Som det visar sig, forskare har rätt där med oss, att kvantifiera i vilken takt spelare som slog i marken: 11,26 incidenter ett spel. Men, med kvinna VM pågår, beslöt en grupp forskare från North Carolina för att ta en titt på deras spel , som producerar en uppsats med titeln "Uppskattning av skada Simulering i internationella damfotbollen." Till att börja med, slå kvinnor marken i bara ungefär hälften för män, med endast 5,74 uppenbara skador ett spel. Definite skador, som definieras som blödning eller tillräcklig för att slå en spelare ut ur ett spel, stod för endast 0,78 av dessa, dock tyder det finns en del fejkade pågår. På plussidan var dessa tvivelaktiga skador inte förknippade med en vinst på fältet.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar