måndag 8 augusti 2011

Android Network Toolkit kan du utnyttja lokala maskiner vid en knapptryckning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/android-network-toolkit-lets-you-exploit-local-machines-at-the-p/:
Defcon 2011 är i full hacking gång och Itzhak Avraham - "Zuk" för kort - och hans företag Zimperium har avslöjat Android Network Toolkit för lätt att hacka på språng. Behöver du hitta sårbarheter på enheter som använder närliggande nätverk? App, döpt till "anti" för kort, kan du bara trycka på en knapp för att göra saker som att söka ett WiFi-nätverk för potentiella mål, eller ens ta kontroll över en dator Trojan-stil. För att göra detta vill man ut svaga punkter i äldre programvara med hjälp av kända exploits, vilket innebär att du kanske vill uppgradera innan du slår upp den offentliga WiFi. Enligt Forbes är det ungefär som Firesheep och Zuk hänvisar till Anti som "penetration verktyg för massorna." Tydligen är hans slutliga mål att förenkla "avancerad" hacking och satte den i fickan räckhåll, men han hoppas att det kommer att användas mest för gott. Anti bör vara tillgängliga via Android Market denna vecka gratis, tillsammans med en $ 10 "corporate uppgradering." Tänk dig själv varnade.

Android Network Toolkit kan du utnyttja lokala maskiner vid en knapptryckning ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 AUG 2011 02:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar