måndag 8 augusti 2011

Apple ansikten patentintrång över snabbt starta patent gång ägdes av LG

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/apple-faces-infringement-lawsuit-over-fast-booting-patent-once-o/:
Apples inför ännu en stämning om patentintrång - den här gången, i Florida, där ett företag som heter Operativsystem Solutions (OSS) tar syftar till OS X är snabbt starta verksamhet. Enligt domstolshandlingar hävdar käranden att Cupertino funktion (framförallt visas på årets MacBook Air uppdateras ) bryter mot minst en skyddad fordran som detaljer i fyra steg metod för snabb uppstart, och innebär att filer som config.sys och AutoExec. fladdermus (på allvar). Intressant nog var patentet i fråga ursprungligen beviljades LG Electronics, redan 2002, men ägs idag av den föga kända OSS. Det är fortfarande oklart om LG har något engagemang i kostym, men vi ge dig de uppgifter så snart de uppstår. Under tiden kan du träffa täckning länken nedan för att gräva i fullt klagomål.

[Tack, Lucian]

Apple ansikten patentintrång över snabbt starta patent gång ägdes av LG ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 augusti 2011 10:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Synbarligen Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar