måndag 8 augusti 2011

Datasäkring Tool Storify partners med MSNBC: s Breaking News För råvaror Nyheter innehåll

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:
Breaking news

Som du kanske vet, innehåll datasäkring plattform Storify, som lanserades på TechCrunch Störa ger i höstas, tillsammans Tweets, Facebook statusuppdateringar, videor och mycket mer från sociala nätverkssajter för att skapa en realtids vy till en berättelse eller fråga. Idag är starten tillkännage en första i sitt slag tillsammans med Breaking News, en MSNBC-ägda Twitter handtag och webbplats för realtid uppdateringar om nyheter bryta i världen.

Så här Storify fungerar. Storify kan du skapa och bädda in en berättelse kring en samling Tweets, Flickr, Facebook statusuppdateringar, YouTube-videor och mer inom Storify: s plattform kan du enkelt söka och dra innehållet till din Storify berättelse. När du har skapat en berättelse med allt detta curator innehåll kan du bädda in sedan den verkliga historien i din blogg eller content management-system via enskilda som av Javascript.

Med Breaking News partnerskap kan Storify användarna nu lägga till uppdateringar från @ BreakingNews Twitter-konton, samt andra uppdateringar från Newswire. Så Breaking News är nu en källa, som liknar Twitter, Facebook, YouTube och andra.

Det som gör samarbetet unikt är att på BreakingNews.com kan du skapa en Storify berättelse direkt från en nyhet. Storify har skapat en speciell knapp (liknande den Tweet knappen eller som funktion), som tillåter vem som helst att skapa och bädda in en Storify berättelse från en Breaking News bit.

Medgrundare Burt Herman förklarar att detta är den första två-vägs partnerskap för Storify, där en utgivare har integrerat skapande verktyg på sin webbplats. Och han är ute efter att bilda liknande källa partnerskap med andra stora förlag.

Storify, som nyligen höjde $ 2.000.000 från Khosla Ventures, används redan av ett antal nyheter organisationer, inklusive Al-Jazeera.

Storify har funnits i betaversion sedan den 25 april och är på väg att passera 100 tusen skapade historier, och är i genomsnitt 6.500.000 berättelse sidvisningar per månad på alla platser.

Vi har inbyggda ett exempel på en Storify nyhet nedan.



Företag:
STORIFY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar