måndag 8 augusti 2011

US Cellular Q2 Resultaten ger högre intäkter, trots små kundförluster

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/us-cellular-q2-results-bring-higher-revenue-despite-small-custo/:

Med den kommande lanseringen av LTE-nätverk och stora nedgången smartphone lineupen är US Cellular en regional transportör med mycket att se fram emot. Men dess insatser under det andra kvartalet, parad med hopp om en ljus framtid, var inte tillräckligt för att hålla ett par tusen kunder från avsked sätt. Medan de flesta av de rapporterade siffrorna var ganska behagligt jämfört med samma period året - serviceintäkter stötte upp tre procent till 1 miljard dollar, säljs procent av smartphones skjutit i höjden till nästan 40 procent, ökade ARPU till $ 51,84, och totala rörelseintäkter sköt upp en hel 61 procent - företaget också upplevt en förlust av 58.000 kunder under loppet av tre månader. Transportören verkar inte alltför orolig för denna siffra, men eftersom den angav sin spänning om lanseringen av sin 4G tjänst senare i år. Kommer de dystra och kalla vintern blir varm och toasty på grund av en flammande het nätverk? Vi är ivriga att ta reda på. Hit källan länken för hela kvartalsresultatet.

Fortsätt läsa US Cellular Q2 Resultaten ger högre intäkter, trots små kundförluster

US Cellular Q2 Resultaten ger högre intäkter, trots små kundförluster ursprungligen visades på Engadget on Mon, 8 Aug 2011 08:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa US Cellular | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar