måndag 8 augusti 2011

Smugglarna använder zip-line och slangbella att smyga iPads i Shenzhen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/08/smugglers-use-zip-line-and-slingshot-to-sneak-ipads-into-hong-ko/:
Smugglers 'zip line Kinesiska smugglare vände sig till en ganska low-tech-metoden för att få en hög med avgjort högteknologiska iPads och iPhone över gränsen till Shenzhen i ett system för att tjäna pengar på regionala skillnader i beskattningen. Den osanktionerad exportörerna avfyrade en slangbella från ett höghus i Hong Kong, drar en dragkedja linje ner till ett litet hus tvärs över Sha Tau Kok-floden. De skickas sedan kassar laddade med prylar flyger genom natthimlen längs projektilen placerade-kabel - åtminstone tills myndigheterna upptäckte växel rusar genom luften, alltså. Polisen återhämtade ca $ 46.000 värde av Apple-produkter (och fyra förövarna) när de upptäckte i slutet av 300-meters linjen. Kolla in videon nedan för lite kinesiskspråkig nyhetsbevakning av berättelsen och en glimt en den enkla men geniala, smuggling rigg.

Fortsätt läsa Smugglers line använder zip och slangbella att smyga iPads i Shenzhen

Smugglarna använder zip-line och slangbella att smyga iPads i Shenzhen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 8 aug 2011 10:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget kinesiska (översatt) | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar