söndag 4 september 2011

Amazon, 7-Eleven laget upp för att få leveransen bekvämlighet till din Corner Store

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/amazon-7-eleven-team-up-to-bring-delivery-convenience-to-your-c/:
Låt oss upp på scenen: Det är sent på fredagskvällen. Du har just klar med arbetet och beslutar att slå upp den lokala 7-Eleven på vägen hem för en Slim Jim, Mountain Brew och ... din Amazon paket? Varför, ja, kan lika absurt som det verkar det mycket väl vara en PB-liknande skåp i närliggande Kwik-E-Marts framtid. Den viskande vindar hörsägen flög förbi öronen över på det dagliga och levereras denna lilla nugget av Bezos-stödda möjlighet. Enligt källan har en Seattle kedja redan en av de prototyper i sin besittning, med ett rikstäckande utbyggnad potentiellt på väg till nästa sommar. Så, hur fungerar det? Tydligen kommer du att erbjudas ett urval av 7-Eleven leverans platser under online-kassan, varefter ett mailade streckkod kan skannas av skåpet för att avslöja ett stift som får du tillgång till din Amazon stash. Okej, det är ett säkert bekvämt idé, men hur är om de också kasta in några av dessa Android-baserade tablets ? Nu är point-of-sale.

Amazon, 7-Eleven laget upp för att få leveransen bekvämlighet till din Corner Store visades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 september, 2011 08:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Daily | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar