söndag 4 september 2011

Haier är mind control-TV prototyp träffar IFA går vi pannor-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/haiers-mind-control-tv-prototype-hits-ifa-we-go-foreheads-on/:
Fjärrkontrollen revolutionerat sättet vi ser på TV, göra sig av med behovet av täta resor till inställd för att byta kanal. En prototyp i Haier portfölj gör hela fjärrkontrollen saken ser ut som en back bryter syssla i jämförelse. Hjärnan Wave (definitivt inte en slutprodukt namn) TV protoype visas upp på IFA denna vecka ger mind control in i bilden, lovande användare en framtid där kanalerna kan ändras och volymen kontrolleras med blotta tanken.

Setet är fortfarande i tidig prototyp skede just nu, dock så vi är fortfarande ett sätt bort från sådana liv att ändra precision. För närvarande omfattar endast tillgänglig demo spränga en animerad fat med ditt sinne. Naturligtvis var vi tvungna att ge saken en spinn. Kolla in resultatet efter pausen.

Fortsätt läsa Haier sinne prototyp kontroll-TV träffar IFA går vi pannor-on (video)

Haier är mind control-TV prototyp träffar IFA går vi pannor-on (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 3 sep 2011 19:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar