söndag 4 september 2011

Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Är du en av dem gamla skolan typer som fortfarande tittar på TV-program på en verklig TV? Då har du förmodligen också äger en eller femton av de trådlösa contraptions kanal växlare - du vet, sådana som använder AA-batterier och magiska strålar av ljus för att kommandot stationen och justeringar volym. Tja, som fastställs fjärrkontrollen, luta dig tillbaka i den överdimensionerade plast täckta sammet soffa och gör dig redo att kasta ut din sista par alkalier. Zero1 nya VooMote Zapper avlägsna modulen har varit att göra rundor på IFA , så att du använder någon iOS enheten som en universell fjärrkontroll. Visst, är begreppet i sig inte nytt - det har funnits andra iOS integrerade fjärrkontroller - men Zapper är liten, relativt billigt och gränssnitt ganska fint med din iPhone, eller iPod touch. Din programmerade val lagras på Zapper själv, så du kan enkelt använda den med flera iOS-enheter.

$ 70 Enheten kan matchas med identiskt färgade fall ($ 20 och uppåt), och inkluderar även ganska omfattande funktionalitet TV Guide så att du kan se lokala programmering, titta på förhandsvisningar av främmande material, och skickar en infraröd signal till din TV för att lansera ett program - under sin schemalagda vädring tid, förstås. Vi tog en titt på app / Itsy Bitsy hårdvara combo, och det verkade fungera bra, med en enkel installation process (koder för nästan varje enhet kommer förinstallerade) och snabb responstid. VooMote reps sade att enheten har en räckvidd på 25 meter, vilket är mer än mycket för vår lilla lägenhet configs, men kanske inte räcker i vissa stadion stil media rum. Vid slutet av dagen, det är verkligen bara en (mycket) elegant pekskärm universalfjärrkontroll lösning, så vi lämnar det därhän. Hoppa förbi paus för att se Zapper i aktion.

Fortsätt läsa Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video)

Zero1 VooMote Zapper fjärrkontroll för iOS hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 september 2011 13:29:00 EDT. Vänligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar