söndag 4 september 2011

XtremeMac framhäver Soma Stand, Soma resor och mer på IFA (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/xtrememac-showcases-the-soma-stand-soma-travel-and-more-at-ifa/:
Det fanns massor av häftiga Apple-centrerad produkter setts runt XtremeMacs extremt apelsin monter på IFA denna vecka, visar att det fortfarande intressanta saker att göra i en värld av iPhone / iPad / dockningsstation för iPod.

På toppen av listan är Soma Stand, en pyramidformad docka som viks upp för bärbarhet. Tillbehöret är mestadels högtalaren, som vetter utåt, så ljudet inte blockeras när du har en iPad på sak. Den Soma Stand bör slå hyllorna runt oktober, springer runt 100 € här i Europa.

Den Soma Resor, under tiden arbetar utan batterier eller sladdar, kör direkt av strömmen från din dockade Apple-enhet. XtremeMac hävdar att en dockad iPhone 4 spelas i högtalarna kommer att få cirka 34 timmars ljuduppspelning på en laddning. Som väntat, inte får saken inte alltför högt, men det borde göra susen för solo lyssning. De perifera kommer att köra runt € 50 på dess release.

Den Tango Bar är en stilmedvetna sound bar med ett silver grill som passar ganska bra med den nuvarande generationen iMac. Talaren drar både ljud och kraft från en enda USB-kabel och utgångar ljud på tio watt. Liksom Soma Stand kommer Tango Bar springa runt € 100. Kolla in video av Soma Stand efter pausen.

Fortsätt läsa XtremeMac framhäver Soma Stand, Soma resor och mer på IFA (video)

XtremeMac framhäver Soma Stand, Soma resor och mer på IFA (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 3 september 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar