söndag 4 september 2011

Team-TouchDroid dubbla stövlar Android på styrplattan - pekskärm som inte ingår

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/team-touchdroid-dual-boots-android-on-touchpad-touchscreen-no/:
Loppet för att få Android arbetar på nu plånboksvänliga HP Styrplattan är på. Vi har redan hört rykten om den lilla gröna roboten som kommer förinstallerade på olycksaliga skiffer och vi har sett de första CM7 boot , men ingen har gått hela vägen riktigt än. Även om utvecklingen går långsamt, ett team med hängivna styrplattan hackare, som kallar sig Team-TouchDroid, visar nu upp en dual-boot konfiguration med Android 2.3.5. Som med CM7, pekskärmen fortfarande inte fungerar, men demo video är ganska dramatisk - det är förrän eftertexterna slutar rulla. Om ett tidigt stadium flip-floppa operativsystem är din grej, hoppa på förbi paus, men inte säga att vi inte varnade dig: det kommer att bli konstig.

Fortsätt läsa Team-TouchDroid dubbla stövlar Android på styrplattan - pekskärm som inte ingår

Team-TouchDroid dubbla stövlar Android på styrplattan - pekskärm som inte ingår ursprungligen visades på Engadget , lör, 3 sep 2011 20:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa Team-TouchDroid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar