söndag 4 september 2011

Philips GoGear 3 Android PMP praktisk (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/philips-gogear-3-android-pmp-hands-on-video/:
En av de roliga sakerna med att delta i en show som är öppen för allmänheten som IFA är att man tenderar att få samma pitch från företag som folk går in från gatan. Och planen med de senaste Philips GoGear är ganska enkelt: detta är bolagets sköt på iPod touch . Vi svängde av Philips monter för att ge saken en annan dragning . Den 3,2-tums bärbar mediaspelare har en pekskärm och kör Android 2,3 - verkligen, det har de flesta av de grundläggande funktionerna i en telefon, med undantag för hela ringa folk sak.

Den bygger på enheten är lite plasticy och absolut inte kan jämföra med att trycka på den fronten, men det är ganska lätt och bör rymmas i fickan lätt för en tur till gymmet, om du så önskar. Spelaren inte heller göra det bästa av potentiella skärmyta på grund av de tre stora knappar och Philips-logotypen tar upp ungefär en fjärdedel av sitt ansikte - ett udda val, med tanke på GoGears pekskärm. PMP har också tre stora blanka knappar i sin sida.

GoGear 3 kör Android Apps med lätthet, bläddra genom valet av Google-program utan problem. Det är också fick Android Market inbyggd, tillgängligt via sin inbyggda WiFi. Det funktionalitet kommer också väl till pass med företagets SimplyShare programvara som låter dig strömma musik och video till andra enheter.

Inga ord ännu på slutlig prissättning eller tillgänglighet, även om Philips rep vi talade med sa att det troligen kommer att köra runt € 150 för 8GB versionen och € 180 för den 16GB.

Fortsätt läsa Philips GoGear 3 Android PMP praktisk (video)

Philips GoGear 3 Android PMP hands-on (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 09:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar