söndag 4 september 2011

Mophie sänker priset på Juice Pack Boost och PowerStation väcker batterikapacitet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
De flesta företag här på IFA tänkte att om de skulle hala det hela vägen till Berlin, kan de lika gärna avslöja sina produkter på en scen - du vet, med några förberedda kommentarer, ett pressmeddelande och kanske lite disco musik för att få människor pumpas (okej, vi har inte utsatts för det ännu). Men inte Mophie. Företaget har en vana att släppa sina produkter tyst, visar sitt oanmälda varor i vanlig syn. Det är så vi råkade på de nyaste versionerna av dess Juice Pack mobil laddare, Boost, kraftstationen och Reserve. Av de tre fick senare den största makeover, med en mer kompakt form och en pop-out USB-kontakt som är ansluten till en plast-kabel. Som ett resultat av denna diet, dock har det nu en batterikapacitet på 700mAh, inte 1000 mAh, även om priset är på väg att gå upp till $ 35 från $ 30. Den goda nyheten är att Mophie sänkt sina priser för de andra två, samtidigt utöka batterikapacitet. Den PowerStation har nu ett 4000 mAh batteri och kostar $ 80 (ned från $ 100) medan Boost är klassad för 2000 mAh och kostar $ 49,95 ($ 10 prissänkning). Om du är intresserad av den här sortens saker, har vi hands-on bilder nedan, och Mophie säger partiet kommer att drabba Apple Store i cirka två veckor.

Mophie sänker priset på Juice Pack Boost och PowerStation väcker batterikapaciteten ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar