söndag 4 september 2011

webOS globala affärsenhet split beskrivs i läckt HP dokument

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/03/webos-global-business-unit-split-outlined-in-leaked-hp-documents/:
Det har gått drygt två veckor sedan HP planer på att upphöra med tillverkningen av sin webOS enheter och spekulation över framtiden för plattformen är still going strong. Bara denna vecka, Samsung VD Choi Gee Sung gå till vila rykten om en webOS affär, och nu två läckt missiv inifrån HP visar planer på att dela upp webOS globala affärsenhet i två. Enligt brev till synes från Todd Bradley och Shane Robison, kommer webOS programvara hitta ett nytt hem i kläderna Office of Strategy and Technology, medan hårdvaran blir kvar med Personal Systems Group. Ett av dessa brev från Tom Bradley förklarar split:

Den pan-HP stadga om OS & T ger en bred bild av hur vi kan optimera våra tekniker. I själva verket har det visat sig vara en framgångsrik inkubator av teknik, det är hem för ett team av ledande tekniska experter uteslutande ägnas åt att utforska strategier på längre sikt för vår teknik.

Den andra missiv, från Shane Robison, fortsätter med att säga att "webOS programvara är fortfarande en stor tillgång." Inget av detta borde inte komma som en överraskning, eftersom vår intervju med Stephen DeWitt upprepade företagets engagemang för webOS plattformen, medan HP: s senaste annonserna Hocking PSG visa kläderna intentioner att knoppa av sin PC-verksamhet. Nu är frågan, som har benen för att göra det hända? För full längd läcker träffade källan länken nedan.

webOS globala affärsenhet split beskrivs i läckt HP dokument som ursprungligen visades på Engadget , lör, 3 sep 2011 17:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar