söndag 4 september 2011

Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Istället för otrygga perching DSLR på en skateboard i namn av filmen, kanske det är dags att investera i något lite mer stabil - som den mycket prisvärd Pico Dolly. Bearbetad av aluminium, har denna 3,5-tums, £ 3 dolly hjul som liknar de som finns på Rullskridskor , plus tre fästen skruv för att fästa den valfria 11-tums friktion arm. Den grej kan glida rakt eller skjuta i cirklar samtidigt som minimalt utrymme - något som videofilmare med kameror som A77 och E-P3 (eller iPhone) säkert kan uppskatta. Till skillnad från sina konceptuella tvilling , som för närvarande kostar $ 150 och är inte planerat att skeppet fram till oktober, kan Pico Dolly tas för $ 65 (eller $ 90 om du vill att friktionen armen ingår) och kommer att släppas i september 12th. Kolla in filmiska assistent i aktion efter rasten.

Fortsätt läsa Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video)

Pico Dolly ersätter hemmagjord rulle skridskor stativ för mindre kamera produktioner (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 11:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa P & C | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar