söndag 4 september 2011

Apple vinner tysk föreläggande mot Samsung, drog Galaxy tab 7,7 från IFA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/04/apple-wins-german-injunction-against-samsung-galaxy-tab-7-7-pul/:
Apples pågående patent kamp med Samsung tagit ännu en twist, nu när Cupertino har vunnit ett föreläggande blockering tyska försäljningen av de presenterade nyligen Galaxy tab 7,7 . Enligt FOSS Patent, drog Samsung sin nya Android tablet både från IFA mässan och dess tyska webbplats på lördagen, i enlighet med en fredag ​​beslut som avkunnats av samma Düsseldorf regionala domstolen domstol som förbjöd försäljningen av Galaxy tab 10,1 förra månaden . Den 7,7-tums skiffer som tidigare hade varit på displayen med ett klistermärke där det stod "Ej till salu i Tyskland", men som vi märkte igår , alla demo modeller har affischer och annat reklammaterial sedan tagits bort. Samsung talesman James Chung berättade Bloomberg att det nya föreläggandet "allvarligt begränsar konsumenternas val i Tyskland", men bekräftade att den koreanska tillverkaren "respekterar domstolens beslut", och lovade att göra allt det kan för att försvara sina immateriella rättigheter. Detaljer om de härskande förblir oklar och Apple har ännu inte kommentera, men vi meddelar dig så snart vi höra mer.

Apple vinner tysk föreläggande mot Samsung, Galaxy tab 7,7 dras från IFA visades ursprungligen på Engadget på Sun, 4 Sep 2011 05:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg , FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar