tisdag 9 augusti 2011

AMD intron Radeon-märkta RAM, ger spelare att samordnade komponent ser

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/amd-intros-radeon-branded-ram-gives-gamers-that-coordinated-com/:
Har en oförklarlig lust för allt AMD ? Bättre sitta ner för ett folk, som din favorit-chip företag är tillbaka, denna gång sysslat med Radeon-märkta RAM i utbyte mot dina surt förvärvade deg. Testad till "högsta industrin" standarder, DDR3 kommer modulerna att finnas i tre SKU: nybörjar "Entertainment" pinnar (klockad till 1333MHz), följt av snabbare "Ultra Pro" (1666MHz) och en "Enterprise" RAM en okänd hastighet. Akiba PC Online! fläckiga 2GB moduler av de lägsta nivåer kylning i Japan för en cool ¥ 1570 (runt $ 20 Stateside), så-väl som en amerikansk produkt sida (som vi vänligt har länkat nedan). Litet pris att betala för minnet att matcha ditt grafikkort - varumärkeslojalitet är en vacker sak, rätt killar?

AMD intron Radeon-märkta RAM, ger spelare som samordnas komponent ser ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 06:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AnandTech | källa AMD , Akiba PC Hotline! (Översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar