tisdag 9 augusti 2011

AT & T Träffar hinder i T-Mobile, Qualcomm Spectrum Förvärv

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dj1T-DjD2LU/:
cell_tower

FCC har precis informerat god ol 'stora blå att den föreslagna förvärv av T-Mobile och Qualcomm är 700 MHz spektrum kommer att ses över tillsammans, snarare än som separata transaktioner. Det skulle egentligen inte vara en stor sak förutom det faktum att AT & T kan bita av mer än den kan tugga. Genom att granska de två föreslagna förvärv tillsammans, FCC tvingar AT & T för att motivera en sådan omfattande inköp av spektrum.

I ett brev till både AT & T och Qualcomm har FCC skriver: "I kommissionens pågående översyn har bekräftat att de föreslagna transaktionerna väcker ett antal frågor, inklusive men inte begränsat till, frågor om AT & T: s aggregering av spektrum över hela landet, särskilt i överlappande områden. Som ett resultat har vi dragit slutsatsen att det bästa sättet att avgöra om någon eller båda av de föreslagna transaktionerna ligga i allmänhetens intresse är att betrakta dem på ett samordnat sätt vid denna tid. "

Tja, kan AT & T inte vara för glad att höra det, men vi är glada FCC planerar att gå vidare med försiktighet. Förvärvet av dessa företags spektrum är en samordnad insats från AT & T. Det är inte att säga att AT & T har något ont geni komplott att skruva oss genom att ta över världen ett spektrum förvärv i taget, men att dessa inköp av misstag kan störa innovation, höja priserna och en uppsjö av andra ödesdigra konsekvenser.

Då igen, kan de förvärv leder bara till min AT & T iPhone få lite service för en förändring.



Företag:
T-MOBILE
IPO:
DT

T-Mobile är en mobil teleoperatör med huvudkontor i Bonn, Tyskland. Det är ett dotterbolag till Deutsche Telekom. T-Mobile har 101 miljoner abonnenter vilket gör den till världens sjätte största mobil ...

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar