tisdag 9 augusti 2011

Toshiba Pressmeddelanden Glasögon-Free 3D laptop till stor glädje

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8W8p34V9bT8/:
Qosmio_F755_3D

Qosmio F755 3D laptop är nu tillgänglig för dem som vill leva i 2D-värld, men - och bara ibland - kanske också vill se saker i 3D. Den bärbara datorn använder en "15,6-tums full-HD TruBrite ®-skärm med aktiv Lens" för att visa både 2D och 3D-bilder (prov som visas här kanske inte representerar faktiska displayen, kan dina resultat variera, rådfråga en läkare innan du spelar 3D-spel, 3D-spel kan orsaka huvudvärk, illamående, en känsla av att 3D är BS, korset, oavsiktligt intag av din vigselring, dans, Gary Oldman sjukdom, rudimentär svans tillväxt).

Den bärbara datorn kör en Intel-processor Core i7 och NVIDIA GeForce 540M och möjliggör för HD-video och Blu-Ray uppspelning.

Den bärbara datorn startar på $ 1700 när den finns tillgänglig i mitten av augusti. Klicka vidare för hela pressmeddelandet.

Product Page

Toshiba Diken glasen med Utlysning av världens första glasögon-Free 3D Laptop

Qosmio F755 3D inleder nytt sätt att uppleva 3D-underhållning, första bärbara datorn samtidigt visa 2D och glasögon-Free 3D-innehåll på en enda skärm

IRVINE, Kalifornien - (BUSINESS WIRE)-Toshibas Digital Products Division (DPD), en division för Toshiba America Information Systems, Inc., meddelade idag USA: s priser och tillgänglighet för Qosmio ® F755 3D laptop, världens första bärbara dator som kan visa glasögon utan 3D och 2D-innehåll på samma gång på ett screen1. Början i mitten av augusti, kommer 3D-underhållning entusiaster har möjlighet att "dike glasen" och njut av det senaste inom 3D-innehåll medan du njuter av alla bekvämligheter av premie, högpresterande bärbar dator.

"Qosmio F755 3D laptop är inte bara ett genombrott inom mobil underhållning, men ett bra exempel på Toshibas pågående arbete med att vända teknisk innovation till riktiga, användbara produkter"
"Qosmio F755 3D laptop är inte bara ett genombrott inom mobil underhållning, men ett bra exempel på Toshibas pågående arbete med att vända teknisk innovation till riktiga, användbara produkter", säger Carl Pinto, vice VD för produktutveckling, Toshiba America Information Systems, Inc ., Digital Products Division. "Vi är glada att få denna spjutspetsteknik till konsumenter, eftersom det är verkligen något liknande. Den unika kapaciteten hos den bärbara datorns 3D-display gör njuter av 3D-material både bekvämt och bekymmersfritt. Det är som ingenting du någonsin sett tidigare. "

Ett genombrott i Consumer 3D-teknik

För att uppnå ett 3D-perspektiv utan hjälp av speciella glasögon, använder den nya Qosmio F755 3D bärbar dator det senaste inom auto-stereoskopisk display teknik. Utrustad med en briljant 15,6-tums full-HD TruBrite ® skärm med Active Lens-teknik är den dubbla parallaxen bildvisning kunna projicera två bilder samtidigt, dela upp dem mellan vänster och höger öga för att skapa 3D-effekten. Toshibas intuitiva Face Tracking-teknik kranar sedan in den bärbara datorns inbyggda webbkameran för att ytterligare perfekt projektionen av bilden genom att reagera på rörelse och position betraktaren och ger en bred visning zon varifrån du kan visa 3D-innehåll. Slutresultatet för konsumenter är förmågan att se och njuta av riktig 3D - inga glasögon behövs.

2D eller 3D? Valet är ditt

Qosmio F755 3D laptop erbjuder upp två skärmar i ett, vilket ger användarna frihet att visa innehållet i antingen 2D eller 3D - eller båda samtidigt. Som den enda bärbara datorn i sitt slag att erbjuda en samtidig visning av 2D-och 3D-innehåll på en enda skärm, det ger användarna möjlighet att titta på 3D-innehåll i ett helskärmsläge eller kondensera den till ett mindre fönster, pr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar