tisdag 9 augusti 2011

Barnes & Noble erbjuder tillbaka till skolan Nook affär, ger mer till din läslista

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/barnes-and-noble-offers-back-to-school-nook-deal-adds-more-to-you/:
Funderar på att skaffa en e-läsare innan du beger dig tillbaka till skolan i höst? Barnes & Noble hoppas säkert så, och för att sockra affären det är att erbjuda 12 fria klassiker tillsammans med studieguider och program om du registrerar din nyligen unboxed Nook innan 31 oktober. Det är rätt gott folk, över $ 100 värde av e-böcker kan bli din med köpet av den nya Nook, The Nook färg eller till och med den första upplagan Nook . Även om det måste sägas att de flesta av de tillgängliga titlarna inte omfattas av upphovsrätten och det är redan tillgängliga för upphovsrätt gratis nedladdning på annat håll (vi tittar på dig, Gutenberg.org) kan du åtminstone välja från en Notes dussin Gnista av tidskrävande läser såsom krig och fred. Så om du är ute efter att ta en paus från allt som Organisk kemi rappakalja, kan du fånga upp på A Tale of Two Cities på din fritid.

Barnes & Noble erbjuder tillbaka till skolan Nook affär, ger mer till din läslista ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 05:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Barnes & Noble | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar