tisdag 9 augusti 2011

DudaMobile gör din webbplats Mobile i ett klick

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Dn322kYqycY/:
dudamobile

DudaMobile nu fram en ny, självbetjäning plattform som gör att befintliga webbplatsägare skapa en mobil version av deras webbplats bara genom att skriva i webbplatsens URL. Tjänsten, riktade mot småföretagare och andra yrkesverksamma, innehåller ett klick webbplats konvertering, automatisk synkronisering mellan den största anläggningen och den mobila webbplatsen, plus mobil-vänliga funktioner som ett klick för att ringa widget, ett kartor och vägbeskrivningar widget, ett SMS-widget för textning företagsinformation, Google AdWords-stöd (snart) och mobila analys.

DudaMobile Idag

För närvarande har företaget över 175 tusen webbplatser lagras på sin plattform, 35% är småföretag webbplatser. Och användare skapar 25.000 nya mobila webbplatser varje dag, vi berättade. Majoriteten av dessa platser skapades före självbetjäning plattform för lansering, med hjälp av befintliga DudaMobile partner, bland annat Webs.com, Logoworks av HP, och en stor amerikansk mobiloperatör som bolaget kan inte offentligt namn. Företaget har också precis samarbetar med Yahoo och Eniro, med de integrationer rulla ut nu.

När DudaMobile plattform används av parter i vissa fall är det integrerade i dessa företags egen skapelse backend webbplats plattformar. Det betyder att alla som bygger en webbplats med parternas verktygen omedelbart kan skapa en mobil-vänlig webbsida på samma gång. I andra fall är det en white label deal.

Freemium Paket

Nu är samma funktioner tillgängliga för alla som freemium erbjudande. Det resulterande mobila webbplats fungerar på alla smartphones, inklusive iPhone, Android, Blackberry och Windows Phone. DudaMobile ger dussintals mallar, men om du råkar veta CSS och HTML kan du ytterligare anpassa webbplatsen till dina önskemål. WordPress webbplatser stöds också.

Gratis planer omfattar 10 sidor, 500 MB bandbredd och är annonsfinansierad. Professionell sajter är $ 9/month erbjuder obegränsade sidor och bandbredd, din egen mobil URL och är reklamfri. Endast professionella webbplatser har tillgång till de ovan nämnda prylar, men båda båda versionerna inkluderar Analytics.

DudaMobile säger dess nuvarande användare ser upp till 40% omräkningskursen på mobilsajter "klicka för att ringa widgets, och bland vissa yrkesgrupper, som taxi och restauranger, är det så högt som 50%.

Det finns massor av fria och betalas mobila webbplats byggare där ute, inklusive ett från Google självt , men DudaMobile tjänst är unik eftersom den automatiskt synkroniserar innehåll från ditt skrivbord webbplats till den mobila versionen som förändringar görs.

Du kan läsa mer om DudaMobile här.



Företag:
DUDAMOBILE
Hemsida:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar