tisdag 9 augusti 2011

CapLinked Partner med Microsoft för att BizSpark Startups för att tjäna pengar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7Eo9U_mErDg/:
CapLinked | The Future of Private Investment

CapLinked, har LinkedIn-möter-Salesforce för privata investeringar, landade en stor affär i dag, att hjälpa Microsoft BizSpark startup samla in pengar via en ny kapitalanskaffning verktyg. Som vi har skrivit tidigare , CapLinked lanserats för att låta entreprenörer att anskaffa kapital och sälja eller köpa tillgångar, hantera och kontakta investerare framtidsutsikter, centralisera dokument flöde på en säker plattform och få kontakt med nya investerare, rådgivare och företag. Investerare kan använda CapLinked att hantera erbjudanden, bygga offentliga profiler, hävstång LinkedIn kontakter och få kontakt med lovande startup.

Nystartade inskrivna i Microsoft BizSpark programmet kommer att ha exklusiv tillgång till ny funktion Deal Rocket, som tillåter dem att lämna sina "mycket utrymme" till dussintals ängel grupper och tidigt riskkapitalfonder runt om i landet.

Så här Deal Rocket fungerar. Företag kan skapa säkra, viral affär rum på CapLinked att hantera sitt kapital höja eller försäljning av tillgångar. Den erbjudanden kan sedan delas med potentiella investerare och rådgivare, som sedan kan bjuda in andra att se affären. Och företag kan lämna in sin affär till över 100 ängel grupper och riskkapitalister före samman i Deal Rocket för granskning.

Som du kanske vet är BizSpark en Microsoft start accelerator program som ger nystartade företag med resurser såsom tillgång till Microsofts programvara utvecklingsverktyg, gratis eller rabatterade programvara eller molntjänster, samt tillgång till mjukvarujättens breda partnernätverk och så mycket marknadsföring synlighet som de kan ge dem.

För bakgrunden var CapLinked grundades av före detta PayPal marknadsföring exec Eric Jackson och finansieras av ett antal kända medlemmar av PayPal-maffian. Jackson säger att över 55.000 personer och 6000 företag som idag använder sajten för att hantera den privata investera processen och aktie $ 5 miljarder erbjudanden.

För nu är Deal Rocket endast tillgänglig endast för BizSpark starta företag, och kommer snart att vara tillgängliga för andra CapLinked användare i framtiden. Det är en faktiskt en ganska viktig affär för CapLinked tanke på att det finns över 45.000 startups i CapLinked programmet. Och med Microsoft som partner är inte att shabby heller.



Företag:
CAPLINKED

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar