tisdag 9 augusti 2011

Samsung Galaxy S II LTE telefon ytor i Korea, kodnamnet Celox?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/samsung-galaxy-s-ii-lte-phone-surfaces-in-korea-codenamed-celox/:
Det finns en ny Samsung Galaxy S II ryktet som cirkulerar på nätet idag - den här gången är det som kommer från Sydkorea, där specifikationer och bilder av en LTE-smartphone, enligt uppgift kodnamnet "Celox", har just dykt upp. Enligt dess notering, är telefonen drivs av en Qualcomm Snapdragon APQ8060 processor, sport en 4,5-tums WVGA Super AMOLED Plus skärm, och ståtar med 16 GB internt minne, med microSD-kortplats erbjuder extra 32GB. Telefonen också körs på Gingerbread, klippor ett 1750mAh batteri (jämfört med den mindre Galaxy S II: s 1650mAH cell), erbjuder 800 MHz LTE stöd (upp till 50Mbps uppströms, 100Mbps nedströms) och har en 8MP bakåtvänd kamera, tillsammans med en 2MP sensorn front upp. Det verkar alla ganska liknande den som Hercules luren vi nyligen upptäckt, med undantag för dess märkbart annorlunda hem knappen, utstående rygg och LED-blixt. Inga ord ännu på om eller när telefonen kommer ut på marknaden, men med tanke på att både Verizon och AT & T stödja 700 MHz LTE, kan denna modell vara avsett för EU: s 800 MHz-nät, snarare än USA. Vi ska se till att ge dig alla detaljer så fort de hälla i.

[Tack till alla som skickade detta i]

Samsung Galaxy S II LTE telefon ytor i Korea, kodnamnet Celox? ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 04:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Sammy Hub | källa IT Tong (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar