tisdag 9 augusti 2011

Cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/cablevisions-optimum-app-hits-2-0-brings-cable-tv-streaming-to/:
Cablevision tog ett stort steg in i framtiden redan i april när det öppnade upp hela sin kanal lineupen för visning på tablet med Optimum för iPad , och nu är det att få den erfarenheten till andra iOS-enheter. Den nya app, helt enkelt kallas Optimum, går längs den ursprungliga och fungerar på iPhone eller berör iPod, vilket innebär att samma kontroversiella förmågan att strömma live-TV eller spela upp video på begäran - förutsatt att betraktaren är fortfarande hemma. Det tjuder till din adress tar de flesta av glans bort av visning på mobila enheter, men vi kommer inte argumentera så mycket om att lägga till extra skärmar utan extra kostnad. IPhone-applikation startas på versino 2,0, dela funktioner med den nyligen uppdaterade iPad inklusive möjligheten att arbeta som en fjärrkontroll för digitalbox och schemalägga DVR inspelningar på distans. Hit källan länken nedan för att ta antingen App från iTunes eller kolla in pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch

Cablevision optimala app träffar 2,0, ger kabel-TV-streaming till iPhone, iPod Touch publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 augusti, 2011 10:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Optimalt för iPhone / iPod Touch , Optimalt för iPad | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar