tisdag 9 augusti 2011

Ben Heck splittringar och kondenserar ett par Xbox 360-handkontroller för funktionshindrade

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/ben-heck-splits-and-condenses-a-pair-of-xbox-360-controllers-for/:
Ben Heck
Det sluga Ben Heck är alltid något, som att piska upp en Xbox 360-hårddisk växlare för lataste av spelare. Men på den senaste episoden av hans dataintrång och modding visar, är Mr Heck tillbaka för att hjälpa de behövande och bearbetning av tillgängliga styrenheter för funktionshindrade. Under 15-minuters hackathon skapar Modder extraordinaire två olika Xbox 360-fjärrkontroller - en delad modell för dem med begränsad arm rörelse, och en en hand version för personer med användning av endast en uppsättning siffror. Om du har en smidgen av lödning erfarenhet (och helst tillgång till en CNC) dessa projekt är förmodligen även enkelt att ta itu med dig själv. Kolla in hela episoden och full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Ben Heck splittringar och kondenserar ett par Xbox 360-handkontroller för funktionshindrade

Ben Heck splittringar och kondenserar ett par Xbox 360-handkontroller för funktionshindrade ursprungligen visades på Engadget sön, 9 aug 2011 04:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar