tisdag 9 augusti 2011

Nokia: den N9 inte kommer till Amerika

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/nokia-the-n9-isnt-coming-to-america/:
Om du har ivrigt på 23 september så att du kan ta tag i din alldeles egna Nokia N9 i Amerika, bolagets första (och sista) MeeGo får smartphone inte sjöfarten i din region trots allt. Vi har varit att nå ut till Esbo under de senaste veckorna i ett försök att spika ner en USA-skepp datum för drop-dead gorgeous luren, och mycket till vår förtret fick vi en ganska nedslående svar:

"Efter mycket positivt mottagande till lanseringen av Nokia N9, är produkten nu rullas ut i länder runt om i världen. Vid den här tiden kommer vi inte att göra det tillgängligt i USA. Nokia tar marknad för marknad inställning till produkten utbyggnad, och varje land fattar sina egna beslut om vilka produkter att införa från dessa finns tillgängliga. Besluten baseras på en bedömning av befintliga och kommande produkter som utgör Nokias omfattande produktportfölj och det bästa sättet att hantera lokala marknaden möjligheter. "

Bummer. Dessutom var folk över på The Inquirer matas ett kusligt lik linje om ett leveransdatum i Storbritannien, lämnar oss att undra var exakt denna sak planerar att lansera. Oavsett, är vi fortfarande gör vårt darndest att få tag i en för granskning, men det är blir allt mer uppenbart att det knappast kommer frågan till folk som ligger i USA A. Och det, vänner, är en synd och skam.

Nokia: den N9 inte kommer till Amerika ursprungligen visades på Engadget tis, 9 augusti 2011 10:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar