tisdag 9 augusti 2011

Microsoft Touch musen för att stå i centrum vid Uist Student Innovation Contest

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/microsoft-touch-mouse-to-take-center-stage-at-uist-student-innov/:
Det är augusti, och det kan bara betyda tre saker: semester, tillbaka till skolan shopping, och en annan Uist Student Innovation Contest . Med centrum i år är Microsofts Touch Mouse - en multitouch gest-baserad kringutrustning som vi först såg tidigare i år. Uist tävlande kommer att komma upp med nya häftiga sätt att interagera med musen, med det vinnande innovatören emot $ 1500, och $ 500 går till tvåan (troféer är tydligen inblandade, också). Alla bidrag kommer att demoed den 17 oktober i Santa Barbara, och vinnarna kommer att tillkännages dagen därpå. Hit källan länk för information om registrering, eller pressa sig förbi de paus för en video från Uist stol Kayur Patel, tillsammans med ett klipp på Touch-mus.

Fortsätt läsa Microsoft Touch musen för att stå i centrum vid Uist Student Innovation Contest

Microsoft Touch musen för att stå i centrum vid Uist Student Innovation Contest publicerades ursprungligen på Engadget sön, 9 aug 2011 07:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Uist 2011 , Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar