tisdag 9 augusti 2011

ASUS Eee Pad Transformator stå och adaptrar yta på Amazon Tyskland

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/09/asus-eee-pad-transformer-stand-and-adapters-surface-on-amazon-ge/:
Vi känns som om du ska köpa en Eee Pad Transformator , du kan lika gärna våren för 150 $ dockningsstationen - du vet, det som gör tablet så anmärkningsvärt. Och vi behöver inte påminna dig om det också råkar vara en solid värde proposition: Dock bidrar inte bara med ett komplett tangentbord, men två USB-portar, en SD-kortläsare, och upp till sju timmar längre batteritid. Det måste finnas vissa människor nöjer sig med skiffer, men eftersom ASUS lanserar en trio av tillbehör som erbjuder bitar av dockningsstationen funktionalitet. Gå till Amazon Tyskland och du kommer att hitta individuella USB och SD-adaptrar för € 19 ($ 27) en pop. Och även om det inte är noterade med adaptrar, fläckiga NetbookNews också en € 29 euro ($ 41) stå med en USB-port, SD-kortplats, och hörlursuttag. Innan du blir för upphetsad är dock Amazon säger adaptrarna kommer att skickas en till tre månader från och med nu, vilket ger dig en hel del tid att spara ihop till det fullständiga tangentbordet dockan. Säger bara, folks.

ASUS Eee Pad Transformator stå och adaptrar yta på Amazon Tyskland publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 AUG 2011 10:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NetbookNews | källa Amazon Tyskland | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar