onsdag 10 augusti 2011

Apples Samsung klagomål avslöjar den också stämt Motorola över Xoom

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/apples-samsung-complaint-reveals-its-also-suing-motorola-over/:
Ja, vi har nu nått den punkt i den pågående Apple v. Samsung brouhaha där vi har stämningar avslöjas inom stämningar. Som fläckig av FOSS Patent att blockera försäljningen av Galaxy tab 10,1 i Europa också innehöll en kort passage som visar att Apple stämmer Motorola över avgjort tablet-liknande Xoom också. Vad är inte klart, dock om Apple också söker ett föreläggande mot Motorola att blockera försäljningen av Xoom, men Mueller tyder på att det verkligen troligt (Apple har också enligt uppgift stämt och fått ett föreläggande mot lokala tyska tablet tillverkare JAY-tech). Visst, Apple och Motorola är inte främmande för juridiska förvecklingar , men detta är första gången vi har sett saker spridit sig utanför telefoner till tablets.

Apples Samsung klagomål avslöjar den också stämt Motorola över Xoom ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FOSS Patent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar