onsdag 10 augusti 2011

TabCo svarar på dina tablet frågor med fler frågor

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Hur skilja dina tablet i en redan kraftigt överbefolkade marknaden? Tja, kan du starta helt enkelt den bästa enheten där ute - eller kan du ge dig ut på ett mysterium kampanj, svara en nyfiken befolkningen med slug svar. Vem som ligger bakom TabCo tablet påstår sig ha gjort båda. Företaget, hittills mest känd för en serie befuddling YouTube-videor, är satt att göra en fullständig avslöja på måndagen. Under tiden har en representant vidtagit för att GDGT att svara på frågor om produkten - slags. Det finns bitar av information utspridda här och där, men svaren är oftast försöker att inte "förstöra" något, följt av ett löfte om att fler kommer att avslöjas den 15 augusti.

Här är vad företaget kommer att säga, börjar med den enklaste först: TabCo är en förkortning för "tablet Company", ett företag att lansera en ny tablet i USA denna månad, följt av en utbyggnad i vissa europeiska länder kommit september. Bolaget kommer inte att säga om produkten kör någon version av Android, men har lovat att, oavsett OS är kommer den slutliga produktens form "erbjuder ett nytt sätt att interagera med enheten", inklusive en "automatisk UI "som vet tydligen vad du vill söka efter och köpa innan du berättar det. Den tablet har en SD-kortplats, 3G och WiFi, och en "unik" fysiska utformningen och upplösning. Det finns ingen 3D eller HTC Flyer stil penna funktionalitet på saken, dock. Åh, och byggkvalitet? TabCo säger att det är "lika bra eller bättre än Nokia och Apple-enheter."

Så, vad är det? Den nya tablet från de människor som förde dig Tabasco raden av heta såser? En stor Improv Everywhere-stil spratt? En faktisk, du vet, tablet? Massor av virus-typ video för den internationella tablet av mystik efter pausen. Och känn dig fri att spekulera dina tarmar i kommentarerna

Fortsätt läsa TabCo svarar på dina tablet frågor med fler frågor

TabCo svarar på dina tablet frågor med fler frågor ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 11:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GDGT | Tipsa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar