onsdag 10 augusti 2011

T-Mobile Ändringar uppfattning om Low-Använd "Nej Överårig" Data

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

T-Mobile kunder har fått en hel del körsträcka av sina Inga Överårig data planer: medan allas noga med att inte använda ordet "obegränsad", T-Mobiles tillvägagångssätt som fortfarande låter användare sluka så mycket data som de ville så länge som de hade inget emot en (ganska kraftig) hastighet minskar.

Vid 200 MB och 2 GB, T-Mobiles smartphone uppgifter nivåer känns bekant , men Inga Överårig gimmick ger kunderna det bästa av två världar: differentierade uppgifter prissättning och ohämmad användning.

Faktiskt, låt mig omformulera det: Nej Överårig gimmick gav kunderna det bästa av två världar. Enligt en rapport från T-MoNews , T-Mobile kommer inom kort att ändra villkoren för deras 200 MB data som funktionen. Istället för att låta kunder fortsätter att använda sina dataanslutningar med reducerad hastighet, är T-Mobile att återvända till den klassiska översatsning avgift modell.

Framöver kommer Classic planera kunder att debiteras för översatsad på $ .10/MB med avgiften toppning ut på $ 30. Kunder med Value planer måste ta itu med samma, med undantag för en maximal översatsning avgift på $ 35.

Anledningen? Tydligen har efterfrågan på 200 MB funktionen "överskred T-Mobiles förväntningar" och de kommer att återgå till laddning översatsning avgifter start 13 augusti. Inga ord ännu om huruvida T-Mobiles andra Inga Överårig data planer kommer att drabbas av samma öde, men det är definitivt något att hålla ögonen öppna för i alla fall. Oroa dig inte, befintliga T-Mobile-kunder: Om du har funktionen nu, då du kommer att vara hävdvunna i under överskådlig framtid. Om du planerar att hoppa på T-Mobile tåget, kanske du vill göra det snart, innan affären går vägen för Dodo.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar