onsdag 10 augusti 2011

Unreleased Sony Alpha A77 redan nominerad till Good Design Award, avslöjar flera nya funktioner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/unreleased-sony-alpha-a77-already-nominated-for-good-design-awar/:
Sony har ännu inte officiellt tillkännage sin kommande Alpha A77 kamera, men tack vare en nominering sida före denna månads Good Design Expo, kan vi äntligen få en glimt av vad denna kamera kommer att packa internt. Det kommer A77 kommer med en 24 megapixels Exmor CMOS-sensor, tillsammans med en halvgenomskinlig spegel som möjliggör heltid kontinuerlig autofokus. Dessutom, med hjälp av sin nya BIONZ-motor, har vi en "världens snabbaste" sprack på 12 bilder per sekund, som går fint vid sidan av kamerans 60p och 24p lägen videoinspelning (förmodligen i AVCHD). Vad caught även våra ögon var detta "världens första" XGA OLED elektronisk sökare, medan A55 och A35 kommer med bara LCD-versioner. Tja, kan bara tiden utvisa om den här kameran lever upp till förväntningarna - genom ljudet av det, kommer vi förmodligen att kunna spela med en inom ett par veckor från nu.

[Tack, pontsuku.]

Uppdatering: Och precis som det har valberedningen sida omgående tagits ner. Tur att vi sparat en kopia, dock - kolla upp det efter pausen, om du vill öva din japanska.

Fortsätt läsa Unreleased Sony Alpha A77 redan nominerad till Good Design Award, avslöjar flera nya funktioner

Unreleased Sony Alpha A77 redan nominerad till Good Design Award, avslöjar flera nya funktioner som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 05:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Good Design Expo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar