onsdag 10 augusti 2011

Samsung Galaxy R meddelade officiellt för Europa och Asien, ingen förvånad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-r-officially-announced-for-europe-and-asia-nobod/:
Att Samsung Galaxy R vi har hört talas om? Ja, det är riktigt. Inte för att det är mycket av en överraskning för oss, med tanke på att vi har sett läckt tryck gör till och med en fyra minuter lång video om enheten, men Samsung och NVIDIA har äntligen gick samman för att ge "mysteriet telefon" sin officiella välsignelse. Här är mager: Galaxy R kommer att inrymma en 1GHz Tegra 2 CPU, en 4,2-tums WVGA (800 x 480) Super Clear LCD, dual 5MP / 2MP kameror i den bakre och främre (respektive) och Gingerbread med Samsungs TouchWiz UI . Telefonen är redan tillgänglig i Sverige som Galaxy Z , men det är äntligen på väg till delar av Europa och Asien (däribland Kina). Inga ord på om eller när vi kan planera på att se R i Nordamerika, men det är troligt att lanseringen snabbt skulle skymmas av sin äldre bror, Galaxy S II , om det gjorde ett framträdande. En fullständig pressmeddelande och demo-video hittas efter pausen för din njutning.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy R officiellt tillkännagivit för Europa och Asien, ingen förvånad

Samsung Galaxy R meddelade officiellt för Europa och Asien, ingen förvånad ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar