onsdag 10 augusti 2011

Meizu MX siktar nu i slutet av September lanseringen kommer in dual-core och quad-core smaker

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/meizu-mx-now-aiming-for-end-of-september-launch-coming-in-dual/:
Vi väntade inte höra något om Meizu MX så snart, men som alltid, älskar vd Jack Wong överraskningar. Tidigare idag, våra viktigaste mannen nämnde tyst på hans forum att hans kommande 4-tums Android nu kommer att lansera i Kina i slutet av september (ungefär samma tid som den kommande iPhone-händelsen ?), vilket betyder att vi inte behöver vänta till slutet av året . Vad är ännu mer intressant är dock att det blir två MX varianter: den 16GB-versionen kommer med en dual-core chip, medan 32GB-versionen kommer att idrotten en quad-core odjuret.

Även om det alla ljud dandy, vi är inte helt säker på vilken quad core chip blir att kela med MX nästa månad, som Samsung (en känd kompis till Meizu), Qualcomm och även ARM inte förväntar quad core chips till 2012 tidigast medan NVIDIAs Kal-El beror på att debutera i tablets bara denna månad . Tja, ska vi ta reda på om några veckor. För övrigt bekräftade Jack också att MX fortfarande har en flyttbar baksida, men det kommer nu idrotten en mikro-USB-port istället för den åldrande mini-USB-uttag - ett djärvt steg i ett land där det senare är fortfarande vanligt förekommande. Hur som helst, för nu, njuta av den senaste omgången av MX patent ritningar i galleriet nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar