onsdag 10 augusti 2011

Dirigent Lägger Google +1, LinkedIn Dela data till SEO Management Platform

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/nNbdb9K3hZA/:


Många har undrat hur Google en kommer att gälla SEO och sökresultat. Som du kanske vet, Google lanserat en som en "liknande" eller "retweet" och är ett sätt att dela Googles sökresultat som du vill med dina vänner och den bredare webben. SEO förvaltningsbolag Dirigent säger att en har meningsfull inverkan på sökresultat. Och på grund av detta är starten drar nu dessa mätetal i Searchlight, och köra Analytics på dem att ge märken förståelse för när Google använder dessa sociala signaler att rangordna webbplatser.

I Dirigent: s forskning under de senaste månaderna har de fem företag som dyker upp i Googles organiska Sök 3 gånger så många Google + s på sina sidor, och 2 gånger så många Facebook Tycker än de företag rankning 6-10. Den start rapporterar också att 9 av 10 gånger, hade topplacering sökresultaten fler Google ett s och Facebook tycker än då resultaten rankning 6 och därefter.

Dirigent säger att inom några sekunder av en "Facebook Like", "Google +1 eller LinkedIn Dela", Searchlight kunder har möjlighet att undersöka och rapportera om sociala signaler för sina egna domäner, konkurrenter och se vem som utför varumärken är för något särskilt ord eller en fras.

Seth Besmertnik, VD för dirigent, berättar att det kan vara svårt att för företag och varumärken att övervaka hur mycket en s eller tycker att varje webbadress är emot. Searchlight organiserar denna info över tiotusentals webbadresser och kommer att berätta för dem vilka sökord som hjälper till med Google +1, och vilka sökord som inte är det.

Det är fortfarande tidiga dagar för dessa mått, med tanke på Googles sociala produkter har bara släppts, men med tanke på kraften i Facebook som är LinkedIn Aktier och Google en s förmodligen kommer att vara en viktig faktor i SEO hantering och analys.



Företag:
LEDARE
Startdatum:
2007/01/01
Finansiering:
$ 12,6

Dirigent är den obestridda ledaren i SEO-teknik, ge företag marknadsförare att hantera och förbättra sina SEO ansträngningar och leverera bevisbara ROI. Företaget skapade den första och mest ...

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar