onsdag 10 augusti 2011

SATA-IO outs nya SATA Express och Embedded SSD standarder, förkortningar överflöd

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/sata-io-outs-new-sata-express-and-embedded-ssd-standards-acrony/:
Det är en stor dag för SATA-IO , eftersom organisationen har just meddelat inte en, utan två nya SATA-standarder. Den första av dessa, SATA-Express-specifikationen, får den senare hälften av sitt namn från "e" i PCIe, eftersom det gör att nuvarande SATA-standarder kombitrafik på PCIe-gränssnittet, öka hastigheten till 8Gbps och 16Gbps, en ökning från dagens 6Gbps . SATA Express förväntas göra sin officiella debut senare i år. SATA μSSD, å andra sidan, är för närvarande redo att gå, och redan genomförts i SanDisks inbäddade iSSD enhet. Det diken modulen kontakten från det gamla gränssnittet, så OEM för att stapla single-chip kör direkt på moderkortet. En uppsjö av SATA-relaterade pressmeddelanden väntar dig efter pausen - om du är i sånt.

Fortsätt läsa SATA-IO outs nya SATA Express och Embedded SSD standarder, förkortningar överflöd

SATA-IO outs nya SATA Express och Embedded SSD standarder, överflöd akronymer ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 03:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SATA-IO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar