onsdag 10 augusti 2011

Samsung Galaxy XCover blir avslöjade i Tyskland, vågar oss att tappa den i lera

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-xcover-gets-uncovered-in-germany-dares-us-to-dro/:
Den Samsung Galaxy lineup har blivit så olika att nästan varje demografiska har minst ett val att välja på, med ett tydligt undantag: vi har inte sett en robust version. Samsungs hopp om att fylla det gapande hålet genom att tillkännage Galaxy Xcover, världens första Android-enhet med IP67 -certifiering - vilket betyder att det kan vara nedsänkt i vatten upp till 1 meter djup och kan hålla sin egen mot ett ständigt angrepp av smuts och damm. Den Xcover kommer att erbjuda Gingerbread out-of-box, och har en 3,6-tums reptålig skärm, en 3,2 megapixel kamera med LED blixt och 7,2 Mbps HSDPA. Företaget är fortfarande vaga på den andra detaljer som prissättning och tillgänglighet, det enda landet meddelade hittills är Tyskland, som ska se enheten någon gång i oktober. Vi hoppas att enheten kommer att ha en bredare distribution, vi vet för ett faktum tyskar är inte de enda folket på denna jord som är svåra på deras telefoner. Tryck efter pausen.

Fortsätt läsa Samsung Galaxy XCover blir avslöjade i Tyskland, vågar oss att tappa den i lera

Samsung Galaxy XCover blir avslöjade i Tyskland, vågar oss att tappa den i lera publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 10:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink LandofDroid | källa Samsung (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar