onsdag 10 augusti 2011

SandForce demos 24nm blixt från Toshiba, billigare SSD-enheter vid horisonten

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/sandforce-demos-24nm-flash-from-toshiba-cheaper-ssds-on-the-hor/:
Toshiba och SandForce
SandForce , företaget bakom de företag som gör några av de bästa SSD-enheter på marknaden, är i farten igen - denna gång demonstrerar 24nm NAND-flash från Toshiba i Flash Memory Summit i Santa Clara, Kalifornien. En SF-2000 processor matchades med den nya krympt ner förvaring, en 6Gb/sec SATA-anslutning, och fastnat i en 2,5-tums låda för att leverera 500MB/sec läs-och skrivhastighet. Det är inte det snabbaste vi har sett, men den stora nyheten här är inte den datahastighet - det är möjligheten till billigare SSD-enheter. Den mindre tillverkningsprocessen innebär att Toshiba kommer att kunna pressa mer lagring av samma wafer av kisel och förhoppningsvis krympa de fortfarande något uppblåsta priser. Kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa SandForce demos 24nm blixt från Toshiba, billigare SSD-enheter vid horisonten

SandForce demos 24nm blixt från Toshiba, billigare SSD-enheter vid horisonten publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 06:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar