onsdag 10 augusti 2011

Nintendo att släppa Flame Red 3DS konsol nästa månad, inkluderat solglasögon inte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/nintendo-to-release-flame-red-3ds-console-next-month-sunglasses/:
Bättre damma av dina finaste par nyanser, eftersom detta Flame Red Nintendo 3DS är på väg till USA. Konsolen, som lanserades tidigare i sommar i Japan som Red Flare , kommer att drabba butik nästa månad (tillsammans med nya Star Fox 64 3D-spel), ansluter sig till en 3DS lineup som redan har Cosmo Black och Aqua Blå. Företaget kommer också att släppa två nya spel i vinter - Super Mario 3D Mark i november och Mario Kart 7 i december - i hopp om att rätta till sin besvikelse Q2 resultat rapport med en stark semester kampanj. Endast tiden kan utvisa om det har någon effekt på Nintendos nedersta raden, men om du är intresserad av att lägga till en touch av Santa-liknande heja på din jultid spel säsongen, kan du ta en Flame Red konsol den 9 september, för 170 . Hitta mer information i den fullständiga PR, efter pausen.

Fortsätt läsa Nintendo att släppa Flame Red 3DS konsol nästa månad, inkluderat solglasögon inte

Nintendo att släppa Flame Red 3DS konsol nästa månad, inkluderat solglasögon inte ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 09:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar