onsdag 10 augusti 2011

Nya Nokia WP7 telefoner antingen läckt eller förfalskade, det är svårt att säga (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/10/new-nokia-wp7-handsets-either-leaked-or-faked-its-hard-to-tell/:
Detta är en knepig en. Du tittar på ett tag från en lite skakig video som skickas till Jay Montano och MyNokiaBlog. Den tipster påstod sig vara en Microsoft insider, men använde en. Ovi e-postadress. Själva videon ser verkligen polerat, även om det avlivningar ett par bitar av film från marknadsföring klipp som har varit ute ett tag, inklusive ett futuristiskt segment från ett Microsoft Office Labs promo. Det är antingen en äkta läcka avslöjar nya telefoner som ser väsentligt olika till Sea Ray , eller det är en av de dumma Nokia stil tillverkas läckage , eller - mycket möjligt - det är bara ett snyggt redigerat lite av fakery från en fläkt. Men, vem gjorde det, tror vi att de har lite stil.

Fortsätt läsa Ny Nokia WP7 telefoner antingen läckt eller förfalskade, det är svårt att säga (video)

Nya Nokia WP7 telefoner antingen läckt eller förfalskade, det är svårt att säga (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 10 Aug 2011 05:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MyNokiaBlog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar