onsdag 31 augusti 2011

Är Sprints förtida uppsägning avgift Jumping till $ 350?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Hela detta system av två-årskontrakt och början av avgifter uppsägning är i särklass värsta med att äga och njuta av en smartphone. Beviljade, kontrakt minska den faktiska kostnaden för telefonen genom att ganska lite, men det är fortfarande super irriterande att underteckna på med några helt nya superphone bara att ha någon super-duper telefon lanseras några veckor senare. Och om avtalet i sig var inte tillräckligt irriterande beslutar Sprint höja sin förtida uppsägning avgift av $ 150.

Tack vare ett par örn ögon över på Sprint Feed har vi fått en smygtitt på några "Dealer Nyheter" som säger att nuvarande $ 200 ETF på Sprint kommer nu en $ 350 ETF. Start 9 september bryta ditt kontrakt på en smartphone kommer tablet, netbook och notebook resultera i att du hosta upp $ 350.

Det innebär att om du redan har ett avtal med Sprint, och väljer att välja bort det för något i stil med Galaxy S II Epic 4G Touch som nyligen presenterades i går kväll, du är skyldig bara Sprint $ 200. Men om du funderar på ett flytta över till "den nu nätverket," du hoppa bäst på det. Du har bara lite drygt en vecka för att låsa dig i.

Sprint har varit att positionera sig som den transportör som fortfarande erbjuder obegränsad data. I kölvattnet av den föreslagna Verizon-T-Mobile fusionen är det nätverk som "ser ut för folket" kommer att gå långt för Sprint. Men även vd Dan Hesse har sagt att "ingenting är garanterat evigt." Är det här priset vandring på den förtida uppsägning avgift ett tecken på vad som komma skall? Vi hoppas verkligen inte, men det får tiden utvisa.


Företag:
Sprint Nextel
Hemsida:
Startdatum:
1999
IPO:
NYSE: S

Sprint Nextel erbjuder ett omfattande sortiment av trådlösa och fasta kommunikationstjänster föra fria rörligheten för konsumenter, företag och användare regeringen. Sprint Nextel är allmänt känt för att utveckla, ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar