onsdag 31 augusti 2011

Miste om på $ 99 dollar styrplattan? Du kan få en sista chans

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UvU302Hd4ho/hp-to-produce-one-last-run-of-touchpads.ars:

HP kommer att producera "ett sista körningen av pekplattor" för att möta utgjutande av efterfrågan som kom efter diverse försäljningsställen började sälja enheten i en djup rabatterat pris på $ 99 för 16GB versionen och $ 149 för 32GB versionen. Företaget erbjuder inga garantier för att köra kommer att prissättas så aggressivt, men lovar fadeout av webOS hårdvara kommer att fortsätta som planerat.

Bara 49 dagar efter styrplattan lanseringen, meddelade HP att företaget planerar att stoppa produktionen på alla webOS enheter, inklusive chunky tablet. HP konstaterade att tablet misslyckats med att uppnå de förväntade nummer två position på marknaden efter rykten om att Best Buy hade lyckats flytta mindre än 10 procent av sin styrplatta lager, och ville HP ta albatross på en enhet tillbaka.

När styrplattan avbröts, Best Buy,, HP och andra försäljningsställen prissatta de bortglömda leksakerna börjar på $ 99, en $ 400 rabatt på försäljningspriset vid lanseringen. Många butiker sålde slut på tablet natten, och blivande kunder klagade över den otroliga försäljning de missade, trots den svaga hårdvara och nedlagda (om vördade ) operativsystem.

Enligt ett blogginlägg på HP: s webbplats, kommer bolaget att tillverka en "begränsad mängd" av pekplattor före 31 oktober, då bolagets fjärde fiskala kvartalet slutar. Det kommer att bli "några veckor" innan den senaste körningen blir tillgängligt, utan djupt garanterade rabatterade priser och ingen information om hur stor kör kommer att bli. Representanter har lovat att HP kommer att göra en beställning gräns för denna uppsättning pekplattor att förhindra profitörerna köpa dem i bulk och sälja dem på webbplatser som eBay och Craigslist.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar