onsdag 31 augusti 2011

Kno har Läroböcker är Top Back-to-School iPad app med en nedladdning var 8 sekunder

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2nH2vvqB3Cs/:
Kno downloads map

När eleverna börjar gå tillbaka till college, de laddar ner Kno nya Läroböcker app för iPad i stora mängder. Det är för närvarande nr 1 iPad utbildning app, nr 2 grossing iPad totalt och en top-25 free app (mer populär än ens Kindle iPad). Applikationen laddas ner en gång var 8 sekunder. Kartan ovan visar nedladdningar under de senaste 24 timmarna.

Applikationen i sig är gratis, men då Kno säljer digitala college läroböcker som i-app inköp. Vet för närvarande erbjuder mer än 100.000 läroböcker, som kan kommenteras, markeras och också läsas på webben eller Facebook. Efter att överge sina egna överdimensionerade lärobok tablet, Kno släppt sin digitala läroboken läsare och lagra på iPad sista juni. Under de senaste veckorna, lagt Kno ett gäng nya funktioner såsom automatiserade frågesporter, en verksamhet ström av anteckningar, integration med Khan Academy-videor på nätet, och 3D-modeller av molekyler som genererats i farten.

De högskolor med flest Kno studenterna hittills är ASU och University of Arizona, Harvard, och UT Austin.

Den tidiga siffror tyder på en stark start för Kno denna termin, är det första riktiga tillgängligheten bland studenterna. Överklagandet att ladda ner läroböcker till din iPhone istället för att släpa runt papperskopior i ryggsäcken är uppenbart. Det kostar ingenting att ladda ner applikationen, och betala för en eller två läroböcker för att prova det är ganska låg risk för de flesta studenter. Kno verkliga testet kommer dock komma senare i terminen när tidiga suers besluta om att ladda ner fler Kno läroböcker eller gå tillbaka till campus bokhandeln.

Nedan finns ett par demo video visar upp Kno senaste funktioner:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar