onsdag 31 augusti 2011

ComScore samtal Android toppen hund, drar Apple längre fram i RIM

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Enligt ComScore av de 82.200 tusen människor i USA med en smartphone (upp tio procent från föregående kvartal ), kom Android i först som den största plattformen ännu en gång fånga en jättestor 41,8 procent av marknaden som en chef. I en inte-så-god tvåa, var Apple kunde fastna 27 procent, följt av RIM i det tredje plats med 21,7 procent - en minskning med 4 procentenheter från förra kvartalet. Dra upp den bakre är Microsoft med 5,7 procent, och slutligen Symbian med en grym 1,9 procent - både ner jämfört med föregående tre månaderna. När det gäller USA: s hårdvarutillverkare går, är Samsung fortfarande på topp med 25,5 procent av marknaden medan LG fick 20,9 procent och slutligen Motorola med 14,1 procent, en minskning med 1,5 procentenheter från förr. Apple lyckades haffa några stående i OEM-utrymme med en 9,5 procentig andel, medan BlackBerry-tillverkaren RIM bara fångas 7,6 procent. Som striden lönerna på, ser ut som Androids, iPhone och BlackBerrys (oh my) är fortfarande på topp - åtminstone för detta kvartal. Kolla in PR efter pausen för hela styrkortet.

Fortsätt läsa ComScore samtal Android toppen hund, drar Apple längre fram i RIM

ComScore samtal Android toppen hund, drar Apple längre fram i RIM ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 04:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TG Daily | källa comScore | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar