onsdag 31 augusti 2011

Garmin lanserar StreetPilot OnDemand iPhone app erbjuder transit scheman

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Garmin är mest känd för sin i-navigationssystem för bilar , men idag grävde djupare in i området för personlig navigation med en helt ny iPhone-app för de förlorade evigt. För en dollar får du vanliga promenader, kör-och allmänna anvisningar transport, men gå premie för $ 2,99 per månad eller $ 29,99 för året, och du kommer att COP fler tillägg för att förvandla din iPhone till en fullfjädrad PND . Liksom den vanliga iPhone kartsystem eller HopStop låter prenumeration-baserade versionen av den här appen du integrera kollektivtrafik i din resa - men den ytterligare aspekten här är möjligheten att visa kollektivtrafik scheman som du kan i Google Maps app för Android . Det har också talat turn-by-turn anvisningar, Garmins dirigeringen och Google-sökning, vilket gör det ett praktiskt alternativ till en clunky navigationssystem. Kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa Garmin lanserar StreetPilot OnDemand iPhone app erbjuder transit scheman

Garmin lanserar StreetPilot OnDemand iPhone app erbjuder transit scheman ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 07:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar