onsdag 31 augusti 2011

Motorola Pro + meddelade med Gingerbread, några andra förbättringar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/30/motorola-pro-announced-with-gingerbread-few-other-improvements/:

Som det visar sig, Plus blir det nya Moto uppföljaren. Strax efter tillkännage Trotsa + , en telefon som erbjuder en måttlig bula i specifikationer från sin föregångare, är HelloMoto tillbaka på den igen med Pro +. Denna uppenbara uppföljning av Motorola Pro (eller Droid Pro , som det kallas i USA) inte ta mycket av en förbättring till bordet. Den är prydd med samma 1GHz processor, 3,1-tums VGA (640 x 480) skärm, 512 MB RAM och fem megapixel kamera, den största skillnaderna i den nya modellen är införandet av Android 2,3, 4 GB internt lagringsutrymme, ett bättre batteri ( 1600 mAh) och en rundad design - i motsats till den ursprungliga s kvadrat utseende. Det beror i Asien och Europa med början i oktober, så håll utkik ... om att "Plus" är tillräckligt för att väcka dig. Chef nedan för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Motorola Pro + meddelade med Gingerbread, några andra förbättringar

Motorola Pro + meddelade med Gingerbread, några andra förbättringar visades ursprungligen på Engadget tis, 30 Aug 2011 16:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PRNewswire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar