onsdag 31 augusti 2011

Xbox 360 datorbyggare hävdar CPU hacka, gör det parti som en N64 (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Säkerheten inbyggt i 360 moderkort har fler lager än en lök, varför tidigare hack i allmänhet har fokuserat på den optiska enheten i stället. Men ett par brytare heter Gligli och Tiros hävdar att de har äntligen frigjort konsolens processor, vilket gör att alla 360 varianter att starta homebrew mjukvara samtidigt gör dem osårbara för att patchar skickas ut av Microsoft. Videon efter pausen utger sig för att visa frukterna av deras arbete, bland annat en N64 emulator körs på en version av Linux. Det spelar egentligen inte bevisar någonting, utom möjligen de längder dessa killar har gått till: de använder olika hårdvara verktyg för att bromsa konsolens processor och sedan blandar ihop det med så kallade "glitch" pulser i ett försök att göra det glömmer sin normala boot-kontrollerna. Absolut inte ett trick för den genomsnittliga F-Zero X racer, särskilt när hastigheten öka runt kopieringsskydd gillar det här kan vara skumma i ögonen på lagen. (En sak till: låt dig inte avskräckas av videon soundtrack - börjar konstigt men blir bättre, baby.)

[Tack, Rodolfo]

Fortsätt läsa Xbox 360 datorbyggare hacka hävdar CPU, gör det parti som en N64 (video)

Xbox 360 datorbyggare hävdar CPU hacka, gör det parti som en N64 (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 31 Aug 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Xbox-Scene | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar