onsdag 31 augusti 2011

Pro Tips: Köp inte en IPAD Från A Dude I En McDonalds Parkeringsplats

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A-O6ppsVl-0/:
largewoodenipad

Asteroid. Den IPAD är en fantastisk enhet, men det kostar pengar. Även begagnade modeller kommandot ofta mer än en ny Android tablet. De är bara så mycket i efterfrågan. Men se, om en kille, dessutom en kille med en synlig guldtand, säger att han säljer iPads han köpt i lösvikt för $ 300, tar $ 180 i stället, du bättre kontrollera att produkten innan du kör hem. Detta är tyvärr den sorgliga historien om hur Ashley McDowell var lurad att köpa en trä iPad.

Historien är ganska rakt framåt. Per en polisanmälan var hon Ashley McDowell, ålder 22, kontaktades av två svarta män i en McDonalds parkering erbjuder att sälja henne en IPAD för $ 300. De sa att de köpt sa enheter i bulk och passerade besparingarna på konsumenterna. Hur trevligt. McDowell förklarade att allt hon hade var $ 180, vilket slags herrarna accepteras ändå.

Fram till denna punkt, är det svårt att argumentera mot Ashleys logik. Jag skulle ta en IPAD för $ 180. Hell, jag skulle ta ett dussin. Men Ms McDowell sprang med huvudet först in i dumhet genom att inte inspektera varan.

Du förstår, Ashley sedan utbyten henne pengar för IPAD och kör hem där hon sedan öppnar FedEx containern, för första gången, för att upptäcka att * chock * det var en bluff. Hon hade köpt något annat än en ganska märklig och förvånansvärt dekorerade träblock, inramade med svart tejp och sport en replik Apples logotyp och iOS ikoner. Polisen rapporterar också beskriva en slags "Best Buy biljettförsäljning." Jag är personligen mer roade att killarna skapade en så självklar, men komplexa kopia istället för att använda, du vet, en vanlig träbit.

Gawker, deras vanliga skitstövel ton, stater förtjänar Ashley inte sina pengar tillbaka som en slags "dum skatt" och skurkar förtjänar att behålla den. Det är helt klart fel tillvägagångssätt. Pengarna ska gå till poliser som nu tilldelas hitta dessa dåliga män kör "en vit Impala utan fälgar och ingen nyans" som är scamming intet ont anande små flickor ur deras pappas pengar. Köpa dessa poliser en keg och kasta dem parti.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar